Meer dan websites alleen ...

Logo’s
Het begin van de identiteit van uw bedrijf of product begint met een sprekend logo. Voor een goed ontwerp is samenzitten met u essentieel. Op basis van alle informatie creƫren we verschillende ontwerpen, waaruit u dan een finaal logo kiest.
Ook voor bestaande bedrijven kan een nieuw logo zeker voordelen met zich meebrengen. Nieuwe diensten en evoluties zorgen er immers voor dat uw logo niet meer representatief is voor uw organisatie.

Huisstijl
Met een logo alleen bent u er natuurlijk nog niet. Met een huisstijl trekt u de identiteit van uw logo door naar al uw communicatiemiddelen. Brieven, mailings, brochures en natuurlijk ook uw website. Door hiervan een uniform geheel te maken bekomt u een professionele uitstraling die uw klanten zeker kunnen bekoren.

Mobile Apps
Smartphones zijn niet meer uit ons leven weg te denken. Een app van uw bedrijf kan dan ook zeker een meerwaarde bieden. Graag zitten we met u samen om het doel en de functionaliteit van de app te bespreken. Zowel iOS als Android apps zijn mogelijk.

pencil