iPhone SE: kleine krachtpanser

Ik heb het altijd al gehad voor de iets kleinere smartphones. Zo’n 6 jaar geleden werd het tijd om mijn eerste smartphone te kopen. Een groter scherm voor te surfen en een sneller toestellen leken toen wel handig. Juist dan was er de introductie van de iPhone 4. Prachtig toestel, maar helaas veel te duur. Ik dacht nog om een 3GS te kopen, maar ben dan maar (voornamelijk vanwege de prijs) voor een goedkope Android gegaan.

iPhone SENu enkele toestellen later ben ik nog steeds bij Android, en ik ben vrij tevreden van mijn Moto G 2013. Recent heb ik mij laten verleiden om iOS toch uit te testen, en dit met een iPod 6th gen. Ik moet wel zeggen dat iOS er heel gelikt uit ziet, en qua mogelijkheden zitten beide systemen dicht bij elkaar.

De iPhone SE lijkt dan ook de ideale opvolger voor mij. Hoewel ik nu wel een groter budget aan een gsm wil spenderen, zal ik toch even afwachten tot er toestellen op 2dehands verschijnen. 3 maal zoveel uitgeven aan een gsm ben ik toch niet gewend.

Ik kijk alvast uit naar het gemak van TouchID, en hopelijk is tegen dan Apple Pay ook in Belgiƫ beschikbaar. Verder zal er door integratie met de Mac het nog gemakkelijker worden om te werken.