Virtual Rally Fan

Ik ben al lange tijd fan van racing, en met name het betere rally werk. Gewone race games kunnen mij maar in beperkte mate boeien, en ik hou meer van wat extra uitdaging door verschillende omgevingen. De interesse is gestart met Colin McRae 2005, en na een tussenstap naar Dirt 2 ben ik nu bij Dirt 3 aanbeland. Ik kan al niet wachten om te zien wat Dirt Rally zal bieden. De vele YouTube videos beloven alvast veel goeds.

Maar goed, na alle sessies te hebben uitgespeeld leek ik wat uitgespeeld te zijn. Gelukkig kan ik nog mijn eigen tijden verbeteren, en zojuist heb ik een nieuw record behaald. Dit op een van mijn favoriete trajecten, namelijk Monte Carlo (het betere slide werk met de ijsplekken) en een Opel Kadett. Die wagens van de jaren 70 zijn namelijk nog steeds het plezantste om te besturen. Lekkere achterwielaandrijving, heerlijke motorsound en ze zien er nog goed uit ook. Kan er nog iemand beter? Hieronder alvast enkele sfeerfoto’s. Voor filmpjes, zie mijn YouTube kanaal.