Tweededehands handelen

Sinds enkele maanden heeft de microbe van tweedehands verkopen mij te pakken. Ik ben nogal begaan met het milieu, ben graag zuinig op mijn portemonnee, en hou van het verhandelen van goederen. Al deze zaken brengen mij bij tweedehands.be, waar ik nu reeds tientallen zoekertjes heb staan en vele verkocht.

Helaas loopt het altijd niet zo vlekkeloos, en kunnen er gebreken zijn aan het toestel. Ook dan wil ik er toch het maximum uit halen en het euvel herstellen. Zo heb ik mijn tweedehands gsm terug werkend gekregen.

Bij het plaatsen van zoekertjes zijn er toch enkele tips die de verkoop kunnen bevorderen. Zo zijn kwaliteitsfoto’s met enkel het onderwerp op een neutrale achtergrond noodzakelijk. Vervolgens schrijft u er een vlot tekstje aan en de kopers zullen vlug beginnen bieden. Het tijdstip van verzenden speelt natuurlijk ook een rol, zo kan u in het weekend best de zondagvoormiddag publiceren.

Helaas zal niet elk product even goed verkopen, vele prullen raak ik ook moeilijk kwijt. Andere opties zijn dan om het product gratis aan te bieden of naar een ouderwetse rommelmarkt te gaan. Veel succes !!